Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 45 seconden

SystemairSinds 1 november jl. vormen Systemair en Holland Heating samen één bedrijf. Beide bedrijven gaan gezamenlijk verder onder de naam Systemair B.V. De beide locaties Harderwijk en Waalwijk blijven behouden en de naam Holland Heating zal voortbestaan als merknaam.

Gert Mulderij, al Algemeen Directeur van Systemair B.V. in Harderwijk, is nu Algemeen Directeur van Systemair B.V. Jos van Dongen, voorheen Algemeen Directeur van Holland Heating B.V., is nu de Productie Directeur. Alle verkoopactiviteiten van Systemair B.V. vallen sinds 1 november onder de verantwoordelijkheid van Wim Kampen in de functie van Verkoop Directeur.

Systemair is fabrikant en leverancier van een breed assortiment ventilatie- en luchtbeheersingsproducten. In de fabriek in Waalwijk worden de bekende Holland Heating luchtbehandelingsunits geproduceerd, waaronder de HHFlex en de HHCompact.

Dankzij de fusie biedt het bedrijf nu een nog ruimere keuze uit diverse ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging en standaard & op-maat-gemaakte luchtbehandelingsunits.