Sven Kramer gaat een samenwerking aan met Daikin. De fabrikant is sinds 2018 Partner van Schaatsend Nederland en de schaatsbond KNSB. De match tussen de allround schaatser en de producent van warmtepompen komt vooralsnog in schaatsseizoen 2019-2020 tot uiting.

“Als je topprestaties wilt leveren is een goed klimaat om je heen van groot belang”, legt sponsor Edwin Hoogerwerf, directeur bij Daikin, uit. “Niet alleen op het ijs en in de fitnessruimte zorgt Sven voor de beste materialen en begeleiding om zich heen, maar ook in zijn privéleven streeft hij altijd kwaliteit na. Dat is wat wij met onze producten voor verwarming en koeling ook bieden.”

Dagelijks topprestaties
Sven Kramer, die zich anderhalve week geleden nog blesseerde in Inzell tijdens een fietsrit, liet via Twitter weten: “Iedere dag ben ik bezig om een optimaal topsportklimaat te creëren voor mezelf. Daarom ga ik een samenwerking aan met Daikin Nederland.”
De nieuw te bouwen woning van Sven wordt voorzien van Daikin klimaatoplossingen voor verwarmen en koelen. Kramer zal op zijn beurt verschijnen in reclame-uitingen van Daikin in dit winterseizoen. Hoogerwerf: “Er is een duidelijke match tussen ons A-merk en het merk ‘Sven’. Onze allround oplossingen en installateurs leveren ook dagelijks topprestaties in zowel woningen als kantoren, hotels en winkels.”

Energietransitie
De reclamecampagne die sponsor Daikin dit winterseizoen voert is gericht op zowel consumenten als zakelijke relaties. Hoogerwerf: “Wij hopen met deze campagne ook meer verwarmingsinstallateurs aan te trekken die de overstap aandurven naar de warmtepomp en die ook samen met ons voor kwaliteit gaan, om zo de energietransitie in Nederland mogelijk te maken”.

Op onze nieuwsbrief abonneren