Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Het barre weer van de afgelopen weken heeft plaatsgemaakt voor fraai lenteweer. Karel merkt dat altijd gelijk aan de verzoeken van zijn klanten. Of hij ‘iets’ met elektra of water in de tuin kan doen. Een buitenkraantje hier en een stukje tuinverlichting daar. Fijn natuurlijk, want werk is werk en het geld kan hij altijd goed gebruiken. Maar Karel had eigenlijk zelf ook wel eens zin om er met dit mooie weer eens lekker tussen uit te knijpen met mevrouw Karel. Een lang weekendje ´centerparcen´ had hij wel verdiend.

Helaas kwam er op het allerlaatste moment nog een verzoekje binnen van een zeer trouwe klant. Of hij zo spoedig mogelijk een krachtstroom, gewone stroomaansluiting en tappunt kon aanbrengen? Servicegericht als hij is sprong Karel snel in zijn bus, met het idee om even snel weer thuis te kunnen zijn. Mevrouw Karel zou ondertussen zijn koffer pakken.

Eenmaal ter plaatse maakte Karel er een supersnelle haastklus van, uiteraard zonder zijn zo kenmerkende zorgvuldigheid uit het oog te verliezen. Veiligheid staat immers voorop bij onze superklusser. Daarom ook het verzoek aan de klant om vooral niet te veel te spetteren bij het gebruik van de kraan. Wie zegt dat Karel nooit ergens aan denkt?