Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

TECEnow bedieningsplaatTECE introduceert een nieuwe serie bedieningsplaten voor wc’s: TECEnow. Een esthetisch prachtig vormgegeven serie, gemaakt van kunststof en ontwikkeld als tegenhanger van de organisch vormgegeven serie TECEambia. Door de hoogte van slechts 5 mm en het minimalistische design oogt TECEnow heel modern en stijlvol. Toch is TECEnow ontwikkeld voor het lage tot midden segment.

De wc-bedieningsplaat TECEnow past op elk type inbouwreservoir van TECE en is geschikt voor bediening vanaf de voor- of bovenzijde. De bedieningsplaat is voorzien van twee rubber gedempte bedieningstoetsen. U kunt kiezen voor een kleine spoeling van 3 liter of een volspoeling instelbaar op 4,5/6/7,5 of 9 liter. Het spoelvolume van de volspoeling is eenvoudig op het spoelventiel in te stellen. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek wordt meer dan 50 % water bespaard.

TECEnow heeft afmetingen van 220 x 150 mm en is leverbaar in het zwart, wit, mat chroom en glanzend chroom. De bedieningsplaat is geschikt voor vlakke wand inbouw in combinatie met een wc-inbouwraam en het TECEnow afstand raam. Voor meer frisheid en hygiëne kan de bedieningsplaat worden voorzien van een inworpschacht. Met behulp van deze inworpschacht kan eenvoudig een reinigingstablet in het spoelreservoir worden gedaan.

Voor meer informatie: www.tece-nederland.nl