Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

Cox Geelen produceert maatwerk ECONEXT® warmtepompkappen voor nieuwbouw en renovatieprojecten.
Een kap voor elk merk/type warmtepomp, dakhelling en RAL-kleur

De R&D-engineers van Cox Geelen baseren hun calculatie op uw specificaties en brengen een ontwerpvoorstel uit, voorzien van een technische maattekening.

In 3 stappen een passend voorstel, zo eenvoudig is het.

Voordelen

Door de plaatsing op het dak ervaren de bewoners op de grond al snel 10dB(A) minder geluid. Er is voor elk type dak een dakopstand beschikbaar, ook voor bijvoorbeeld nok of wolfseind, die in elke RAL-kleur, met een dakhelling tot op 1˚ nauwkeurig geleverd kan worden.

Een extra voordeel is dat bij renovaties de units dichtbij de plek van het oorspronkelijke warmwater toestel geplaatst kunnen worden. De dakopstanden worden standaard voorzien van milieuvriendelijke loodvervanger in zwart of terracotta. Bovendien wordt in het ontwerp de positie en hoogte van het inspectieluik afgestemd op model warmtepomp, voor inspectie en onderhoud.

Ontzorg-formule

Uniek is de Ontzorg-formule van Cox Geelen, waarmee naast maatwerk behuizingen een all-inclusive pakket wordt aangeboden. Deze Ontzorg-formule zorgt voor een passende oplossing voor u als klant, van ontwerp tot en met montage en levering.

Hoe werkt het?

De monoblocks of split-units worden vooraf aangeleverd en vervolgens in de productiehal van Cox Geelen door uw eigen monteurs of door Cox Geelen op de dakopstand gemonteerd en voorzien van de behuizing.
Levering of deellevering vindt plaats op afroep – volgens uw eigen planning – aan uw magazijn of zelfs direct op de bouwplaats!

Meer weten? Bezoek de website https://www.coxgeelen.com/nl-nl/1/315/splitunit_coverup.aspx