Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden

Sealskin presenteert een nieuwe serie douches met een modern, strak design en een grote variatie aan mogelijkheden. Binnen deze serie is er een ruime keuze uit draai-, schuif-, vouw- en pendeldeuren, geschikt voor uiteenlopende badkamersituaties. Het design van de duka 1200 douches kenmerkt zich door de grote transparantie, eenvoud en moderne strakke belijning, aldus de fabrikant, en komt tot uiting in de kleinste details. Zo is de handgreep geïntegreerd in het magneetprofiel. Het glas is zo vrij van onderbrekingen en dus makkelijk schoon te maken.

Binnen deze serie zijn er douchedeuren en -wanden in verschillende standaard breedtematen voor plaatsing in een hoek of in een nis. Er zijn vouwdeuren of pendeldeuren die naar binnen en buiten open kunnen maar ook brede schuifdeuren die een royale douche met ruime instap creëren. Aan gebruiks- en onderhoudsgemak is gedacht met technieken als los te koppelen schuifelementen en scharnieren met instelbaar auto-close systeem.

De douches uit de duka 1200 serie zijn leverbaar in helder glas, maar ook in chinchilla figuurglas of met semi- gesatineerd glas, waarbij een keramische zeefdrukband midden op het glas is aangebracht. Een transparante glasvariant, die tegelijkertijd een beetje privacy biedt. De hoogwaardig aluminium profielen zijn in mat zilver, zilverhoogglans en in wit uit te voeren.

Mochten de douches uit het standaard programma niet passen, dan behoort een op maat gemaakte douche tot de mogelijkheden.

Sealskin duka 1200

[related_post themes=”text”]