Vasco lanceert Elia, een compacte lagetemperatuur-radiator met snelle responstijd én een hoge warmteafgifte voor elke ruimte. De radiator is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Een geïntegreerd ventilatiesysteem zorgt voor een optimale en efficiënte verdeling van de warmte in de ruimte.

De integratie van stille ventilatoren zorgt voor een hoge dynamiek en een snelle responstijd bij zowel opwarming als afkoeling. Als er al een warmtepomp geïnstalleerd is in het gebouw, verhoogt de radiator het besparingspotentieel, zo betoogt de fabrikant, want de warmtepomp wordt nog energie-efficiënter ingezet.

Stekkerklaar
De axiale ventilatoren zijn ingebouwd in de radiator onder het rooster en verspreiden de warmte snel in de kamer. De werking is zichtbaar en toch beschermd. De montage gebeurt zoals bij een universele paneelradiator. Hij wordt stekkerklaar geleverd. Een kwestie van monteren, op het stroomnet aansluiten en klaar. Door de volautomatische bediening regelt Elia het toerental van de ventilatoren automatisch. Er is dus geen ingewikkelde programmering nodig.

 

[pt_view id="e888d60qji"]