Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden

ETS5 kortingposterToekomstbestendige woning- en gebouwautomatisering staat of valt bij een fabrikantonafhankelijk systeem. KNX is wereldwijd de genormaliseerde en fabrikantonafhankelijke standaard voor het automatiseren van vastgoed. Voor iedereen die met KNX wil leren werken, is nu het moment om in te stappen. In juni biedt KNX Nederland een tegoedbon aan van 400 euro om het benodigde softwarepakket ETS5 Professional aan te schaffen (normale prijs is 1.000,- euro). Geïnteresseerden hoeven daarvoor slechts 3 kennismakingsstappen te doorlopen.

Stap 1. Maak een account aan op de website van de KNX Association (https://my.knx.org/) en volg de gratis ETS eCampus. Deze behandelt in een paar hoofdstukken de KNX-basisbegrippen. Elk hoofdstuk eindigt met een korte theorietest.

Stap 2. Volg op 14, 15 of 16 juni het Engelstalige webinar ‘KNX Projects – Electrical and Installation Considerations’ van de KNX Association. Deze geeft o.a. informatie over hoe componenten en systemen via KNX met elkaar communiceren.

Stap 3. Volg eind juni een webinar van een van de Nederlandse KNX-trainingscentra. Zij verzorgen een introductie op de praktische toepassing van KNX en de mogelijkheden om via de Trainingscentra een volleerd KNX Partner te worden.

Zijn de 3 stappen voltooid dan ontvangen deelnemers in hun account een tegoedbon van 400,- euro waarmee ze in de webshop op https://my.knx.org het softwarepakket ETS5 Professional kunnen aanschaffen.

Uitgebreide informatie over de actie en de drie stappen, vindt u op de website van KNX.