Bij het ontwerpen van de toiletruimte wordt vaak nagedacht over tegels, de kleurstelling, het closet en de stijl van de accessoires. Geberit doet daar een stapje bovenop door de bedieningsplaat in het geheel te betrekken. Op de website www.maakjeeigenbedieningsplaat.nl kan in drie stappen een persoonlijke toiletbediening worden gecreëerd. Dit kan met eigen afbeeldingen maar er is ook een beeldengalerij waaruit een afbeelding kan worden gekozen.

Naast een foto is het ook mogelijk deze bedieningsplaten zelf in te leggen met een materiaal naar keuze, zoals de wandtegel, natuursteen of een ander materiaal. Afhankelijk van deze keuze, gaat de bedieningsplaat op in de wand, waardoor deze niet meer opvalt, of krijgt de plaat nét dat accent, waardoor de toiletruimte een eyecatcher rijker is.

Er is keuze uit drie type bedieningsplaten om de zelf gekozen afbeelding in te verwerken: Sigma21, Sigma50 en de Sigma70. Deze bedieningsplaten zijn overigens ook verkrijgbaar in diverse standaardkleuren en -materialen.