Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

rugzakSortimo heeft in samenwerking met Deuter Sport een rugzak voor gereedschappen ontwikkeld. De rugzak is bedoeld voor onderhoudstechnici in steden die dagelijks trappen moeten lopen, maar ook handig voor op bouwplaatsen die niet makkelijk toegankelijk zijn. Deze MultiPack is het mobiele verlengstuk van het Sortimo BOXXen-systeem. In de rugzak past de inhoud van twee L-BOXXen en een i-BOXX. Daarnaast is ruimte voorzien voor extra gereedschap en apparaten.

Optioneel is een kunststof inleg voor gereedschap, met drie speciale uitsparingen voor het opbergen van Bosch Professional gereedschap zoals een draadloze schroevendraaier. Dankzij de indeling blijven de schroevendraaier, de bits en de extra batterij netjes op hun plaats. De MultiPack heeft ook een compartiment voor documenten. Elke vakman en onderhoudstechnicus kan zijn rugzak individueel en volgens de vereisten van de bouwplaats uitrusten.

Interessant is de NFC-tag (Near-Field-Communication) aan de voorzijde, waarmee de rugzak gelinkt kan worden met de Sortimo Refill App voor snel aanvullen van de materiaalvoorraad. Dit draagsysteem laat toe om gedurende langere tijd tot 18 kg te dragen. Een regenkap beschermt de rugzak en het gereedschap bij slecht weer. Met behulp van een speciale houder en een extra spanband wordt de MultiPack veilig in het bedrijfsvoertuig geplaatst.

[related_post themes=”text”]