Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 118 seconden

Villeroy Boch Spa Experience op maatHet ultieme spa-moment ziet er voor iedereen anders uit. De één geniet het meest van een krachtige massage om stijve spieren los te maken, de ander ontspant liever rustig in een kalmerend bad. De outdoor whirlpoolbaden van Villeroy & Boch zijn helemaal aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Bij de outdoor whirlpoolbaden heeft u keuze uit diverse JetPaks: uitneembare rugdelen, voorzien van massagejets, die op iedere zitting van uw Villeroy & Boch whirlpool passen. De JetPaks zijn via een kliksysteem eenvoudig onderling te combineren en verwisselen. Zo richt u uw whirlpoolbad helemaal in zoals u dat wilt. Ook als uw spa al met water gevuld is. De outdoor whirlpools van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklassen.

Designliefhebbers opgelet: de Just Silence outdoor whirlpool uit de Design Line van Villeroy & Boch is naast heerlijk comfortabel ook een lust voor het oog. Het met meerdere awards bekroonde spabad heeft een minimalistische look met ingetogen kleuren en strakke lijnen. De LED-verlichting onder de smalle randen van het bad is voorzien van timerfunctie. En met de individueel regelbare verlichting kan de outdoor whirlpool volledig worden verlicht: een adembenemend effect na zonsondergang! Het bad biedt volop ruimte voor maar liefst vijf personen en is uitgerust met nekkussens, jets bij de benen, een bijzondere waterfunctie en regelbare JetPaks.

Of u nu van klassiek, extravagant of modern houdt, de Black & White Edition spa uit de Comfort Line van Villeroy & Boch matcht altijd. Met de heldere lijnen en zwarte en witte elementen maakt u een elegant statement. De handige bedieningsapp biedt de mogelijkheid om, bijvoorbeeld onderweg naar huis, op afstand alvast de juiste watertemperatuur in te stellen. De outdoor whirlpool is uit te rusten met diverse comfort verhogende opties: LED-verlichting met instelbare kleur, een besturingssysteem met digitale display en comfortabele nekkussens. Er zijn twee modellen: R6L met vier zitplaatsen en R7 met tot zes zitplaatsen.

Op zoek naar een instapmodel met de eigenschappen en extra’s uit het topsegment? Kies dan voor een spa uit de X-Series van Villeroy & Boch. Geniet met de diverse jets van een afwisselende hydrotherapie-ervaring. Gemakken als de verlichte waterval en comfortabele hoofdsteunen zorgen voor een ultiem gevoel van ontspanning. Optioneel kan een audiosysteem met Bluetooth worden geïntegreerd. Ook kunt u kiezen voor verlichte jets, voor een mysterieus en luxe effect.

[related_post themes=”text”]