Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 80 seconden

acto-next-step-project-en-servicemanagementActo Informatisering en softwarehuis Thinkwise hebben een strategische partnerovereenkomst getekend. Acto gaat het Thinkwise platform inzetten voor de ontwikkeling en beheer van haar branche-specifieke software.  De softwareleverancier voor de bouw- en installatiebranche ziet de behoefte van de markt en ondersteunende ERP-applicaties continu veranderen. “Naast essentiële speerpunten als mobiliteit en weboplossingen, zijn ook flexibiliteit en een korte time-to-market belangrijk. Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar een platform waarin naast een best-practice oplossing ook functionele flexibiliteit wordt geboden.”

Acto vindt het een logische volgende stap om te kiezen voor het Low Code Development platform van Thinkwise; een platform waarmee nieuwe applicaties kunnen worden gemodelleerd met een zeer korte realisatietijd. Willem Verhoef, directeur van Acto, legt uit waarom: “Wij geloven in het ERP van morgen. De markt eist een hoge functionele flexibiliteit, waarbij vanuit één standaard, eenvoudig functionele aanvullingen tegen lage (maak- en beheer-)kosten en met een korte doorlooptijd bij de klant kunnen worden geïmplementeerd. Het Thinkwise platform sluit hier op aan en geeft ons deze mogelijkheden.”

“We zijn erg blij met de strategische keuze voor Thinkwise die Acto heeft gemaakt”, aldus Robert van der Linden, CEO bij Thinkwise. “Dit partnership speelt in op de wens van Acto om beter en sneller klanten van dienst te kunnen zijn. Thinkwise neemt de technologiekennis voor haar rekening. Acto kan zich compleet richten op de ontwikkeling van applicaties en focussen op nieuwe oplossingen. Met het Thinkwise platform is Acto technologisch en functioneel op de toekomst voorbereid. De ontwikkelde software wordt gemodelleerd en de applicaties zijn direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen.”

[related_post themes=”text”]