Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 82 seconden

Nest thermostaatNest maakt de nieuwe features bekend binnen de 4.3 software update voor de Nest Thermostat. Hierdoor profiteren gebruikers onder meer van de verbeterde Auto-Schedule functie waarmee nu ongeveer 6% meer besparing op verwarmingskosten mogelijk is. De update is vanaf heden beschikbaar voor gebruikers.

De drie belangrijkste verbeteringen uitgelicht

  • De verbeterde Auto-Schedule kan nu voor ongeveer 6% meer besparing op de verwarmingskosten zorgen dan de voorgaande versie. Deze versie leert snel nieuwe schema’s en past zich beter aan veranderingen aan. Wanneer het schema van de gebruiker wijzigt, bijvoorbeeld wanneer de kinderen na de zomer weer naar school gaan, dan zal Nest nu sneller leren dat de temperatuurwijzigingen onderdeel zijn van een nieuw, vast patroon, in plaats van een eenmalige verandering.
  • Quick View – op basis van de feedback van onze gebruikers zijn de hoofdmenu’s van de Nest Thermostat opnieuw ontworpen voor meer bedieningsgemak. Druk de ring één keer in voor de weergave van het weer, de buitentemperatuur en de luchtvochtigheid. Draai de ring voor een snelle samenvatting van alle nuttige informatie, zoals hoeveel energie er de vorige dag is verbruikt of wat er volgt in het schema. De gebruiker hoeft niet te scrollen door instellingen en ingewikkelde menu’s, maar ziet alle informatie die hij nodig heeft direct op één scherm.
  • System test – Om te controleren of het systeem naar behoren werkt – dus verwarmt als de verwarming wordt aangezet en koelt als de airconditioning wordt geactiveerd – is er nu de System Test. De test controleert alle basisfuncties zodat de gebruiker problemen kan identificeren en verhelpen. Dankzij een update van de Nest-app kan de System Test bovendien vanaf elke locatie worden uitgevoerd.

Voor meer informatie: www.nest.com