Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

Caleffi CARECaleffi lanceert de systeemsoftware ‘Caleffi Hydronic Design’. Met deze intuïtieve software kan een functionele installatie worden ontworpen met behulp van principeschema’s en grondplannen, om deze vervolgens uit te breiden tot een gedetailleerd en volledig geoptimaliseerde HVAC-installatie. Anders dan reeds bestaande software, kunnen hydraulische concepten zo efficiënt mogelijk geoptimaliseerd worden door verregaande berekeningen en systeemfoutanalyses. Rendementen kunnen zelfs op lange termijn berekend en gesimuleerd worden, aldus Caleffi. Deze software is bestemd voor installateurs, ingenieurs, projectteams, studiebureaus/adviseurs en technische ondersteuningsdiensten.

Caleffi biedt een extra service in het CARE programma. D.m.v. de software toepassing Hydronic Design kan Caleffi een HVAC-installatie optimaliseren om het hoogste rendement te garanderen. De hydraulische componentselectie wordt geoptimaliseerd op basis van een vooropgesteld hydraulisch concept. Bovendien wordt er vrijblijvend advies gegevens over het vermogen van de ketel, het volume van de buffervaten, de selectie van inregelkleppen, etc.

‘Caleffi Hydronic Design’ in een notendop:

  • ONTWERP een functionele installatie in een intuïtieve ‘drag & drop’ interface m.b.v. principeschema’s en grondplannen;
  • BEREKEN debieten, leidingdiameters, hydraulische schakelingen, pompfiches, inregelrapporten en meetstaten;
  • ANALYSEER je ontwerp a.h.v. een systeemcontrole;
  • SIMULEER seizoensrendementen en installatievermogen op lange termijn .