Warmteservice heeft op 12 december haar eerste vestiging in de gemeente Zwijndrecht geopend. De start in Zwijndrecht onderstreept de groeiambities van het familiebedrijf, dat op 5 december de mijlpaal bereikte van 75 vestigingen verspreid door heel Nederland. Warmteservice richt zich op installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers en verkoopt via haar vestigingen en webshop producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen.

Voor het Nederlandse familiebedrijf is het belangrijk om altijd dicht bij de klant te zijn. Om die reden opent het snelgroeiende bedrijf met regelmaat nieuwe vestigingen in het hele land. Zo opende op 5 december de vestiging in Almere haar deuren en startte Warmteservice op 12 december, ook in Zwijndrecht. De vestiging in Zwijndrecht is de 76e vestiging in Nederland.

Vestiging voor de regio
De vestiging is te vinden op het industrieterrein Ter Steeghe Ring, dat grenst aan het Albert Schweitzer ziekenhuis en de A16. Bedrijfsleider Rik Spits is erg tevreden met de gekozen locatie. “Klanten uit Zwijndrecht en omgeving waren tot vandaag aangewezen op Warmteservice-vestigingen in Rotterdam-Zuid of Dordrecht. Nu hebben ze een vestiging om de hoek. Bovendien zijn klanten vanaf de grotere wegen zoals de A16 zo bij ons pand met huisnummer 3A, dat veel parkeergelegenheid voor de deur biedt.” Spits ziet veel potentie in de ligging van de vestiging, ook op zakelijk gebied. “In de directe omgeving zijn weinig bouwmarkten en technische groothandels te vinden, dus ik verwacht dat wij klanten goed kunnen bedienen.”

Jonge, enthousiaste bedrijfsleider
Met de 28-jarige Spits krijgt de vestiging in Zwijndrecht een jonge en enthousiaste bedrijfsleider die al bijna zes jaar bij Warmteservice werkt. “Ik heb in de afgelopen jaren als verkoopmedewerker veel geleerd en kijk er onwijs naar uit om nu als bedrijfsleider aan de slag te gaan in Zwijndrecht.” In de vestiging adviseert Spits klanten over het gevarieerde assortiment.
De vestiging heeft een winkeloppervlakte van zo’n 560 vierkante meter en beslaat de begane grond van een duurzaam pand. Op het dak staan airco’s die het pand verwarmen en koelen en Warmteservice wil ook zonnepanelen op het dak plaatsen.