Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

facom-matFacom brengt een gereedschapsmat op de markt. De mat, gemaakt van gelaste nylon-pvc,  kan in drie seconden worden geopend om een gewatteerde werkruimte te creëren die de gebruiker en zijn gereedschap beschermt, de omgeving rond hem vrij van afval houdt en gereedschap en onderdelen binnen een afgebakende zone houdt. De Express ToolMat is ontworpen voor werkruimtes waar professionals normaal kniekussens dragen, of een stofmat of bescherming gebruiken. De mat kan tot 5 kg materiaal ondersteunen en dus na een klus gebruikt worden om afval af te voeren.

Het koordontgrendelingsmechanisme opent de mat tot een flexibele werkruimte met een diameter van 1,1 m en sluit deze na gebruik weer tot een compacte, mobiele unit van 400 x 400 x 400 mm. De gewatteerde mat bevat duurzame elastische lussen aan de binnenkant om gereedschap en accessoires aan vast te maken. Voor extra mobiliteit heeft de mat een stevige gewatteerde schouderriem en een ergonomische vergrendelhandgreep waarmee de gebruiker de mat moeiteloos kan dragen. De mat is gemakkelijk gereinigd en volledig wasbaar indien nodig.

Als optioneel accessoire is er ook een veiligheidsbord (BP.EXTMS) met een hoge zichtbaarheid en reflectieve randen verkrijgbaar. Deze kan rechtstreeks op de mat vastgemaakt worden met twee ingebouwde knopen of als een afzonderlijke waarschuwing gebruikt worden om een bepaalde zone of locatie te markeren. Op het polypropyleenbord zit een haakje om veiligheidsmededelingen op te hangen en een speciale houder op de achterkant voor een A4-blad, dat kan worden gebruikt om instructies of andere informatie uit te hangen.

[related_post themes=”text”]