Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 160 seconden

Nest CamNest Labs, laat weten dat Nest Cam per direct beschikbaar is in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk en de Republiek Ierland.

Dankzij live video streaming naar smartphone of computer maakt Nest Cam het gebruikers mogelijk om in verbinding te blijven met wat zij belangrijk vinden. De nieuwe Nest Cam breidt de functionaliteit van de populaire Dropcam uit met betere videokwaliteit en een nieuw ontwerp om nog eenvoudiger te kunnen zien wat er thuis gebeurt.

Nieuwe functionaliteiten:

  • Veelzijdig ontwerp – de nieuwe magnetische standaard van de Nest Cam kan worden bevestigd op metaal, gemonteerd op de muur of geschroefd op een universele driepoot. Hij kan gedraaid worden, buigen in een hoek of ondersteboven gemonteerd worden. De standaard is voorzien van een magneet van zeldzame aardelementen en een ¼ inch-schroefbevestiging waarmee de Nest Cam veilig op nog meer plaatsen kan worden bevestigd. De behuizing van de Nest Cam biedt gebruikers drie bewegingsgraden zodat ze precies de hoek kunnen vastleggen die ze willen.
  • Videokwaliteit – Nest Cam levert kraakheldere 1080p HD over Wi-Fi, zodat gebruikers ook de kleinste details kunnen waarnemen in de gehele ruimte.
  • Veilig streamen – Stream en bewaar videobestanden via een 2048-bit RSA-versleuteling en verstuur veilig via een 128-bit SSL-verbinding.
  • Verbeterd nachtzicht – acht krachtige infrarood-LED’s en nieuwe algoritmes verbeteren het nachtzicht en de bewegingsdetectie. Standaard camera’s zorgen ’s nachts voor een beperkte ‘spotlight view’, maar met Nest Cam kun je de gehele ruimte zien. En omdat de sensoren van Nest Cam het verschil zien tussen het licht van een zaklamp en het licht van de zon, zal de nachtzicht-modus niet per ongeluk overschakelen naar de daglicht-modus wanneer er fel licht in de camera schijnt. Dit kan bijzonder nuttig zijn wanneer een indringer een zaklamp gebruikt, of wanneer er felle koplampen van een passerende auto door het raam schijnen.

Nest Aware helpt al vanaf 10 euro per maand om meer te zien en te doen met Nest Cam. Klanten die voor 4 augustus 2015 een Nest Cam kopen en installeren, krijgen bovendien een extra proefperiode van 30 dagen voor Nest Aware, wat voor een totale proefperiode van 60 dagen zorgt met toegang tot:

  • Nest Aware met Videogeschiedenis – Nest Cam gebruikers kunnen zich aanmelden voor een maandelijkse betaalde service die toegang geeft tot:
  • Videogeschiedenis – bladeren door 10 of 30 dagen videocontent, afhankelijk van de gekozen service, zodat gebruikers extra tijd hebben om te bekijken wat er allemaal gebeurd is en de waardevolle momenten op kunnen slaan.
  • Samenvatting van de meldingen – Wanneer er iets gebeurt, dan hoeft de gebruiker niet in uren aan videomateriaal te graven om het te vinden. Nest Aware met Videogeschiedenis markeert de momenten waarop er beweging of geluid is en laat de gebruiker zien wat er gebeurde.
  • Video’s en timelapses – Maak, bewaar en deel tot wel drie uur aan video’s.
  • Activity Zones – Er kunnen verschillende activiteitszones worden gecreëerd in belangrijke ruimtes, zodat de gebruiker een melding krijgt wanneer er activiteit gedetecteerd wordt in een specifieke zone, bijvoorbeeld bij de deur.
  • Nauwkeurige bewegingsdetectie – Nest Cam maakt gebruik van de mogelijkheden van de cloud om steeds preciezere meldingen te kunnen geven en om gebieden te detecteren waar vaak een valse melding wordt gegenereerd, zoals op het plafond.

Nest Cam is per direct beschikbaar.

Voor meer informatie: www.nest.com/nl