Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 110 seconden

WOLF heeft een zeer breed assortiment met een duidelijke focus op energieneutrale en energiebesparende oplossingen. Een WOLF systeemoplossing kan bestaan uit een willekeurige combinatie van gaswandketel, warmtepomp, woonhuisventilatie-unit, zonne-energiesysteem en regelsysteem. Zo zijn de pakketten altijd volledig op het project en op elkaar afgestemd.
Systeemoplossingen en systeemgarantie
Om verzekerd te zijn van een optimaal werkend systeem, maakt WOLF de pakketten compleet met alle essentiële installatiecomponenten. Daarbij horen uiteraard een hydraulisch schema en het systeem energielabel. Als extra zekerheid biedt WOLF 5 jaar systeemgarantie.

Warmtepompen
De warmtepompen zijn verkrijgbaar in bodem/water of lucht/water variant. Zowel in monobloc binnen en buiten of split uitvoering. De capaciteiten beginnen bij ca. 5 tot 20 kW en indien gewenst kunnen tot 4 warmtepompen in cascade worden geschakeld. De gehele serie is smart grid ready voor een koppeling met PV systemen.

Zonne-energiesysteem
De systeemoplossingen voor thermische zonne-energie beginnen bij voorraadvaten van 300 liter met 2 collectoren tot systemen met een meerlagen buffervat van 1000 liter met 6 collectoren. Vanaf 500 liter zijn er systemen ook geschikt voor CV-ondersteuning. WOLF biedt zonne-energiesystemen met voorraadvaten tot 5000 liter en systemen tot honderden collectoren. Met de hoge energieopbrengst behoren de collectoren tot de absolute Europese top en zijn ze voorzien van het Solar Keymark certificaat.

Subsidie
De warmtepompen en zonne-energiesystemen van WOLF komen in aanmerking voor de zeer aantrekkelijke subsidie regeling.
SmartHome – Bediening en service op afstand
De systeemoplossingen van WOLF zijn uitgerust met het WRS-2 regelsysteem. Dit regelsysteem regelt en bestuurt centraal alle in het systeem aanwezige componenten via de bedienmodule BM-2. Het regelsysteem optimaliseert het energieverbruik door de bedrijfsmodus aan te passen aan het weertype. De regeling kan worden voorzien van software updates voor nieuwe functies in de toekomst.

Via de WOLF LinkHome kan de regeling gekoppeld worden aan een LAN- of Wifi-netwerk . Het systeem is daarmee met het WOLF Portal of de WOLF SmartSet App op afstand bedienbaar. Via het WOLF Portal kan de eindgebruiker toegang tot het systeem geven
aan de installateur, op expertniveau. Het complete systeem kan ook gekoppeld worden aan een KNX systeem voor integratie in een domotica oplossing. Een andere mogelijkheid is een connectie met het wibutler systeem voor volledige besturing van de woning via een smartphone app.
www.wolf-energiesystemen.nl info@wolf-energiesystemen.nl