Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

Per 1 augustus is André Notermanns begonnen als Service Operations Leader bij Trane Nederland — Ingersoll-Rand Netherlands B.V. Hij is tevens lid van het managementteam en vervangt de Country Leader bij diens afwezigheid.

In zijn carrière heeft Notermanns ervaring opgedaan in de markt van koeling, airconditioning en warmtepompen. Zijn laatste functie was Hoofd Service en Onderhoud bij Megens Installaties. Daarvoor werkte hij als Key Account Manager bij Aggreko Nederland B.V., als Account Manager bij CoolEnergy BV en als vertegenwoordiger bij Koelplan Airconditioning en Warmtepompen. Van 2000 tot 2007 werkte hij onder meer al als Service Coördinator bij Trane Airconditioning.

Notermanns geeft leiding aan het Service Operations Team van Trane Nederland. Dit team zorgt in alle sectoren en overal in Nederland voor bedrijfszekere, energiebesparende HVAC-installaties en lossen eventuele problemen op.

Notermanns: “Trane staat al bekend als een zeer betrouwbare en vakkundige servicepartner. Klanten vinden het prettig dat we bij Trane niet alleen verstand hebben van HVAC-apparatuur maar ook van de vereisten in specifieke branches. Onze servicemensen zijn er snel en hebben aan een half woord genoeg. Aan mij dus de prachtige uitdaging om iets dat al prima werkt nog veel beter te maken en daar nog meer klanten van te laten profiteren.”