Apogee Instrument introduceert de serie Full-spectrum Quantum Sensoren voor nauwkeurige PAR/PPFD metingen onder elke lichtbron. De verbeterde spectrale gevoeligheid resulteert in nauwkeurige metingen onder ledverlichting, wat de sensor geschikt maakt voor gebruik bij natuurlijke en kunstmatige lichtbronnen.

De SQ-520 kan tot 10.000 metingen opslaan door aansluiting van de sensor op een stroombron met de USB connector. Directe USB verbinding met een desktop, laptop of tablet laat real-time (grafische) data van de PAR/PPFD zien bij gebruik van de meegeleverde software.

Naast het gebruik in de tuinbouw, klimaatkamers en toepassingen in het veld, is deze Full Spectrum Quantum Sensor ook te gebruiken in aquatische milieus. De sensor kan tot een waterdiepte van 30 meter worden gebruikt.

Behalve de USB Smart uitvoering is deze sensor ook verkrijgbaar met een analoog output signaal en in een handmeter uitvoering.

 

Catec b.v. (Wateringen) is exclusief importeur voor Nederland en de Benelux van een brede lijn meetinstrumenten en sensoren.
De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaat parameters en het registreren en analyseren van meetsignalen.  

De instrumentatie kent sensoren en transmitters voor ; industriële-,binnenklimaat, meteorologische en installatie technische processen,

daarnaast een groot scala aan dataloggers en wetenschappelijke meetapparatuur.

Enkele voorbeelden van de meetparameters: relatieve vochtigheid, en afgeleide grootheden, temperatuur, luchtsnelheid, windsnelheid, windrichting,

barometrische druk, CO2, licht, neerslag, flow, debiet, plantfysiologie 

Onze internationale toeleveranciers zijn vaak marktleiders op het gebied van de door hen ontwikkelde instrumenten en sensoren. Ook in de ontwikkeling van toekomstige instrumenten speelt
CaTeC (en dus ook haar relaties) een belangrijke rol door de brede applicatie kennis.

Naast de verkoop, levering, ondersteuning en after-sales support heeft CaTeC een uitgebreide kalibratie en service afdeling. Ook aanpassingen, systeemintegratie, "blackbox" ontwikkelingen

en technische ondersteuning ter plaatse behoren tot de mogelijkheden. De werkstandaarden en werkwijzen staan onder voortdurende, internationaal herleidbare controle.

De goed opgeleide medewerkers hebben een langdurige ervaring met allerlei toepassingen waarin de meetinstrumenten in het veld gebruikt kunnen worden, en helpen ook u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw meetprobleem.

CaTeC b.v. heeft een uitgebreide kalibratie en service afdeling voor het onderhoud en de kalibratie van bovengenoemde meetapparatuur en parameters.

CaTeC b.v. is ISO-9001 gecertificeerd.

Aantal werknemers: 12
Vestigingen: Wateringen
Merken: E+E – A.Thies – TSI - Grant - Eltek -  Fourtec – Meter/Decagon – LI-COR – Apogee – Höntzsch – SmartGas – Bacharach – Hanwell IMC
Missie: Het leveren van producten en diensten op klant specificatie.

 

Contact

CaTeC BV
Turfschipper 114
2292 JB Wateringen
T: 0174 27 23 30
F: 0174 27 23 40
info@catec.nl

www.catec.nl