Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 105 seconden

Hansa_SignaturHansa introduceert de HansaSignatur mengkraanoplossingen uit het Hansa|Living segment. De HansaSignatur Hybrid is het visitekaartje van de serie. Deze kranen kunnen zowel contactloos als met de hand worden bediend. Als de handen de sensor naderen, stroomt automatisch water op de gewenste, vooraf ingestelde temperatuur. De eenhendelmengkraan zorgt voor individuele waterbediening. Via dit systeem kunnen de hoeveelheid en de temperatuur van het water worden geregeld. De geïntegreerde, uittrekbare douche – of, optioneel, de op afstand bedienbare, functionele handdouche – de hellingshoek en de hoogte van de 150° draaibare uitloop zorgen voor vrije ruimte aan de wastafel.

De kranen zijn ontworpen voor een duurzaam waterverbruik: bij een korte behoefte aan water wordt door de elektronische bediening van de waterstroom met vooraf ingestelde temperatuur minder water verbruikt, dan bijvoorbeeld bij een eenhendelmengkraan. In totaal ligt het watergebruik bij zes liter per minuut. Ook de toegepaste milieuvriendelijke materialen maken de kranen duurzaam: omhulsel en hendel bestaan uit zinkdrukgiet, alle kunststoffen werden volgens de KTW- en W270-richtlijnen getest, de waterwegen zijn nikkelvrij en de Water Safe Hi-Tech-functiekern behoudt de waterkwaliteit – voor optimale drinkwaterhygiëne.

Naast het hybride model omvat de serie HansaSignatur nog vier andere modellen. Naast de wastafelmengkraan met batterijvoeding en als optie met uittrekbare handdouche of mobiele, functionele handdouche, is ook een elektronisch gestuurde inbouwvariant van de mengkraan verkrijgbaar. De wandmengkraan kan op zowel de klassieke verticale manier als horizontaal worden bevestigd. De inbouwinstallatie gebeurt met het HansaMatrix advanced-inbouwsysteem.

Bij de elektronisch gestuurde HansaMatrix inbouwproducten voor douche en bad ligt de focus op de slimme bedieningstechnologie. De nieuwe Tiptronic-control-toetsen maken het mogelijk om de gewenste instellingen met een druk op een knop uit te voeren. Elke functie, bijvoorbeeld hand- of hoofddouche, heeft een eigen Tiptronic-control-toets. De waterhoeveelheid regelt de gebruiker door de regelknop te draaien.

Als u op de Tiptronic-toets drukt, staat de mengkraan voor maximaal acht minuten automatisch op actief. Een wit lampje geeft aan dat de mengkraan actief is en dat er water stroomt. Als u het water binnen vier minuten weer uitschakelt, wordt door driemaal knipperen van een groene lichtring een zichtbaar teken voor ecologisch douchen gegeven.

[related_post themes=”text”]