Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

Corporaties, particuliere woningbezitters en gemeenten staan voor een enorme taak: het concreet verduurzamen en  renoveren van zowel honderdduizenden huur- als koopwoningen. Tel daarbij op het einde van het gastijdperk voor woningen binnen afzienbare tijd en de vraag wordt: hoe renoveren we op de schaal die noodzakelijk is naar all electric/nul op de meter?

Tijdens het seminar All Electric Woningen II, Innoverend duurzaam renoveren op 11 november 2014 in De Reehorst in Ede zal op zeer praktische wijze worden ingegaan op hoe corporaties, bouw, installatiewereld en gemeenten samen deze enorme aantallen te renoveren woningen zouden kunnen verduurzamen naar all electric/nul op de meter.

Naast renovatie van de huurmarkt zal ook worden stilgestaan bij de aanpak van de particuliere (koop) woningmarkt. Hierbij staat de praktijk centraal. Geen visionaire vergezichten, maar concrete, direct toepasbare informatie. Met praktijkervaringen, benchmarks, plannen van aanpak en concrete businessmodellen.

Zo zal Wim van den Boogaard van Klimaatgarant, puttend uit een online monitorsysteem van meer dan 6000 woningen, enkele belangrijke benchmarks bespreken. En vertelt Marnette Vroegop van corporatie Woonwaard de lessons learnd van hun stap voor stap aanpak van renovatie naar all electric woningen in Heerhugowaard. Daarnaast delen koplopers van de Stroomversnelling zoals Heijmans Wonen, Finance Ideas en Plushuis, hun ervaringen én plannen met u!

Voor meer informatie en inschrijven: http://www.i-br.nl/index.php?eId=124