De Duitse armaturenspecialist Schell uit Olpe heeft een nieuwe showroom met experience center in het pand van de Nederlandse reseller Hamers & Kesber in Huizen geopend. Architecten, aannemers en installateurs kunnen hier ruim 80 verschillende Schell-producten bekijken en een deel daarvan zien werken. Schell geeft in de showroom ook product- en installatietrainingen.

Hamers & Kesber vertegenwoordigt al meer dan 16 jaar de sanitaire oplossingen van Schell in Nederland. Om deze oplossingen beter te kunnen presenteren, werd de Nederlandse showroom met experience center het afgelopen jaar in samenwerking met Schell ingericht. Het experience center biedt bovendien 12 werkende voorbeelden van producten en waterbeheeroplossingen, zoals het SWS en SSC-systeem. Ook is er een trainingsruimte ingericht om producttrainingen te geven en er is een vergaderruimte beschikbaar.

De eerste trainingen met installateurs en adviseurs hebben inmiddels al plaatsgevonden. De ruimte biedt ook de mogelijkheid om projectontwikkelaars en hun klanten te ontvangen om demonstraties te geven en projectbesprekingen te voeren.

Onlangs werden het nieuwe pand van Hamers & Kesber en de showroom met het experience center van Schell officieel geopend. Behalve klanten en het Hamers & Kesber-team was er een afvaardiging van de Duitse fabrikant aanwezig. Dirk Lückemann, Marketing en Sales bij Schell, wees op de lange relatie tussen Hamers & Kesber en wenste het bedrijf veel succes met het nieuwe pand. Hij bracht een toost uit op de voortzetting van de goede samenwerking. Hij is ervan overtuigd dat de showroom zal helpen om de Schell-producten in Nederland nog beter voor het voetlicht te brengen.