Sanitairspecialist gaat douchewc promoten bij groot publiek

Gepubliceerd op

Geberit wil het reinigen met water op het toilet bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Vanaf 24 februari zal de sanitairspecialist daarom bij SBS6 te zien zijn in het 10e seizoen te zien van het woonprogramma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. In tien afleveringen gaan de bewoners samen met de stylisten op zoek naar het perfecte interieur. Het comfort en de luxe van een AquaClean douchewc zou daaraan kunnen bijdragen.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor het comfort en de hygiëne van een douchewc, aldus Geberit. ‘Deze toilettrend is erg in opmars, maar tegelijkertijd is deze vorm van lichaamsverzorging nog niet bij alle Nederlanders bekend. Het brede crossmediale platform vtwonen is om die reden voor ons een perfecte manier om de douchewc en de uitleg bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Naast het functionele is de douchewc ook een designobject in de sanitaire ruimte, en ook op dit vlak daardoor zeer passend binnen het woonprogramma vtwonen.’

Meest luxe douchewc toegepast in metamorfose

De deelnemers van de vierde aflevering krijgen een aanvullende toiletmetamorfose, voorzien van de meest luxe douchewc, de AquaClean Mera Comfort. Bij deze douchewc treedt een oriëntatielicht in werking aan de onderkant van het toilet op het moment van betreden van de ruimte, de deksel gaat automatisch omhoog en de toiletzitting wordt direct verwarmd. Met één druk op de knop van de afstandsbediening geeft de WhirlSpray douchestraal een vederzachte, maar grondige reiniging met warm water. Voor het drogen is er een warmeluchtföhn. Verder is er een geurzuivering vanuit het closet ingebouwd en kan met een afstandsbediening een persoonlijke voorkeur worden opgeroepen en zijn verschillende functies te bedienen. De nieuwe vorm van de randloze toiletpot zorgt ervoor dat het toilet stiller en efficiënter doorspoelt.