Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Sanitairspecialist Duravit breidt zijn portfolio met BIM-gegevens uit en is toegetreden tot het globale netwerk BIMobject®. Op de website van dit netwerk én op pro.duravit.com kunnen architecten, planners en installateurs alle nodige BIM-gegevens downloaden. “Ons portfolio van BIM-gegevens zal in de komende jaren continu verder worden uitgebreid”, zegt Albrecht von der Groeben, hoofd International Sales van Duravit AG.

De Duravit producten kunnen bij gebruik van de BIM-methode in verschillende detailstadia worden geïllustreerd. Naast de grafische en planningsmogelijkheden bevat het bestand ook productinformatie zoals namen, artikelnummers en afmetingen. Door twee- en driedimensionale visualiseringen van de producten maken de bestanden een precieze weergave en modellering van badkamer in bouwprojecten mogelijk.

Het aanbieden van dit grote aantal van BIM-bestanden op pro.duavit.com en BIMobject® breidt het service pakket van Duravit uit en verbetert de optimale vormgeving en realisatie van badkamers – ook in complexe badkamerprojecten. Met deze stap beoogt de badkamerfabrikant de ontwikkeling van integrale planning in de moderne bouwbranche te bevorderen.

[related_post themes=”text”]