Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

Van 12 – 14 maart 2014 wordt in Essen (Duitsland) de SHK vakbeurs gehouden. Een vakbeurs met de thema’s sanitair, verwarming, klimaattechnologie en hernieuwbare energie. In tegenstelling tot de VSK doen op de SHK te Essen veel sanitair fabrikanten mee. Daarom is op initiatief van vele A-merken, die vertegenwoordigd zijn op de Nederlandse markt, een gezamenlijke campagne gestart met als doel: zoveel mogelijk Nederlandse vakspecialisten naar de vakbeurs in Essen te krijgen.

Op 12 maart heeft de beursorganisatie een zogenaamde Benelux dag gepland, echter met deze gezamenlijke campagne willen wij duidelijk maken, dat op alle dagen iedereen welkom is. Bij de deelnemende bedrijven is op alle dagen Nederlandse standbezetting aanwezig.

Aan deze campagne doen de volgende sanitairfabrikanten mee: Aco, Bette, Damixa, Hansgrohe, Hüppe, Kermi, Laufen, Primabad, TECE, Vasco en Viega. De intentie is om meer dan 3.000 klanten en prospects uit te nodigen. De uitvoering geschiedt door INNOVATECH marketingcommunicatie uit Almere. Wilt u naar de SHK vakbeurs te Essen, dan kunt u namens deze fabrikanten een gratis toegangsbewijs opvragen op www.innovatech.nl