Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 103 seconden

rd-congo-hausse-tarif-dappelComforTrend, een landelijke samenwerkingsverband van installateurs, lanceert dit najaar twee digitale tools voor de installatiebranche: een gepersonaliseerde bedrijfsapp en de Energierace-game. De app – voor elke aangesloten installateur op maat ontworpen – bevat een bedrijfsfilm, productinformatie en servicevideo’s. De Energierace-game is een interactief bordspel, gekoppeld aan de app, dat landelijk wordt verspreid en de consument op een speelse manier informeert over energiebesparing. Beide diensten maken gebruik van augmented reality-technieken.

Via de app kunnen installateurs hun klanten laagdrempelig laten kennismaken met hun bedrijf. De klant kan ook zelf gebruik maken van de app. Naast bedrijfscommercials bevat de app video’s en informatie over productgroepen. Productfolders zijn daarmee overbodig. Ook kan de klant met de app op zijn smartphone of tablet pictogrammen op de servicekaart scannen, bijvoorbeeld bij kleine storingen. De app toont dan instructievideo’s en tips.

De Energierace-game wordt gespeeld in combinatie met de ComforTrend-app, die toegang geeft tot informatieve filmpjes over energie en de ComforTrend-installateur in de regio. Volgens ComforTrend-directeur Norbert Leerkes zullen de aangesloten installateurs zich met de nieuwe diensten absoluut onderscheiden van de concurrentie. “Dit is letterlijk ‘show, don’t tell’, een fantastische manier om je bedrijf te promoten. Deze moderne tools zorgen voor een nog professionelere uitstraling, meer verkopen en dus meer rendement. Onze leden tillen zo hun service naar een ongekend niveau.”

De diensten van ComforTrend zijn tekenend voor de koers die het samenwerkingsverband kiest. “De toekomst is nu”, aldus Leerkes. “En dit is wat ons betreft nog maar het begin. Wij blijven de app doorontwikkelen, zodat de installateur nog meer tijd en geld bespaart.”

ComforTrend heeft nu 45 leden en verwacht een groei richting 70. Leerkes: “Onze toegevoegde waarde is groot. Via ons koop je heel voordelig in, profiteer je van de kennis en expertise van collega’s en mag je gebruik maken van vooruitstrevende marketingmiddelen zoals de app. Dat geeft je bedrijfsvoering een enorme boost.”

Alle informatie en uitleg over de servicekaart en energierace is te vinden in de ComforTrend Promotie app. Deze app is gratis te downloaden in de AppStore  en de Google Playstore.

[related_post themes=”text”]