Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Karel loopt al een aantal dagen met een zwaar en mistroostig gevoel rond. Nu denkt u waarschijnlijk direct: ‘herfstdepressie’. Maar daar is Karel juist niet zo bevattelijk voor. Nee, het betrof een heikele gebeurtenis tijdens een amoureuze nacht met zijn vrouw de afgelopen week.

De getroffen maatregel om toekomstig nageslacht te voorkomen, bleek enige scheurtjes te hebben opgelopen als gevolg van Karels hartstochtelijke enthousiasme. Nu is mevrouw Karel niet meer de allerjongste, maar de interne huishouding functioneert nog prima. Karel vreesde daarom dat hij zo maar opnieuw in de luiers terecht zou kunnen komen. En daar had hij op zijn 50ste toch echt geen zin meer in.

Zoals inmiddels genoegzaam bekend, neemt Karel zijn privé beslommeringen vaak mee naar zijn werkplek. Met zijn gedachten bij het defecte rubbertje van enkele nachten geleden, was het daarom niet verwonderlijk dat hij in plaats van beugels koos voor een flexibele rubberband om de rookgasafvoer mee te bevestigen. Hij was kennelijk al weer vergeten dat je iets maar beperkt kunt rekken totdat het scheurt, en er dingen gebeuren waar niemand op zit te wachten.

Met dank aan Jan van Ooyhuizen Installatie uit Ede voor het spotten van deze Karel.