Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Karel was nog steeds helemaal vol van alle mooie nieuwe totaalconcepten die hij op de VSK had gezien. Het was zelfs zo erg dat hij er over droomde. In één van die dromen openbaarde zich een compleet nieuw concept. De volgende morgen, met deze droom nog vers in zijn geheugen, besefte Karel dat dit concept wel eens het meest innovatieve en duurzame moest zijn dat hij ooit heeft bedacht. Hij moest en zou dit toepassen.
Nadat hij in zijn kleren was geschoten, rende hij naar de lokale groothandel om de attributen te halen die voor zijn fabuleuze installatie waren. Hij had besloten de vinding thuis aan te sluiten, zodat hij zelf dagelijks zou kunnen genieten van zijn briljante uitvinding. Bovendien zou hij deze rookgasradiator eerst uitvoerig monitoren alvorens zijn vinding wereldkundig te maken.

Als er een Oscar voor installatie-innovatie zou bestaan, was deze zeker te weten ‘in the pocket’. Verspilling van alle warme rookgas van een cv-ketel behoorde met deze radiator absoluut tot het verleden. Weg met lagetemperatuurverwarming en traditonele radiatoren. Ruim baan voor de radiator die verwarmd wordt door ketelrook. Energiezuinig, geen last van slurrie en waterbesparend. Hopelijk heeft Karel de naden goed dichtgemaakt…anders zou dit wel eens zijn laatste uitvinding kunnen zijn geweest.