Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

Euro-Index brengt de Fluke 64 Max op de markt: een infrarood temperatuurmeter met een meetbereik van -30 tot 600 °C. Het instrument is compact, licht van gewicht en ligt prettig in de hand. De behuizing van dit instrument kan een val van 3 meter doorstaan. Met beschermingsklasse IP54 is dit toestel ook water- en stofdicht, wat toepassing onder extreme omstandigheden mogelijk maakt.

Een groot display met achtergrondverlichting maakt het mogelijk om de meetresultaten gemakkelijk af te lezen, ook in slecht verlichte omstandigheden. Er zijn verschillende functies voor het tonen van de minimale, maximale en gemiddelde temperatuur, of het verschil tussen twee meetwaarden. Een instelbaar Hi- en Lo-alarm geeft aan wanneer de meetwaarde boven of onder een grenswaarde valt.

De Fluke 64 Max beschikt over een zaklampfunctie en een laserpointer die het richten van het instrument gemakkelijk maakt. Het toestel biedt een spotgrootte van 20:1, waarmee relatief kleine objecten nauwkeurig kunnen worden bemeten. Met de datalogging-functie kunt u de Fluke 64 Max tot 99 metingen automatisch laten verrichten met een ingestelde tijdsinterval. Met de optionele Fluke Ti-Tripod kunt u het toestel op een statief plaatsen