Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

 

de-grootDe Groot Installatiegroep versterkt zich per 1 november a.s. met een nieuwe commercieel directeur. Harry Drenth neemt de taken over van Richard de Groot. Laatstgenoemde gaat zich volledig richten op het evenementenbureau waar hij sinds 2005 mede-eigenaar van is. Met zijn vertrek verlaat hij na bijna dertig jaar het bedrijf dat zijn vader in 1965 oprichtte. Drenth komt over van Klein Poelhuis Installatietechniek, waar hij sinds 2006 algemeen directeur was.

In zijn nieuwe functie bij De Groot Installatiegroep gaat hij zich toeleggen op het gehele landelijke commerciële beleid van De Groot Installatiegroep. “Vanuit een regionaal naar een landelijk opererend bedrijf is voor mij weer een mooie nieuwe uitdaging. Met name de cultuur en saamhorigheid van dit familiebedrijf spreken mij er aan. Ik verheug me erop om vol energie verder te bouwen aan dit stabiele bedrijf de komende jaren.”

Richard de Groot is de tweede zoon van oprichter Herman de Groot die afscheid neemt van het bedrijf. Eerder al, in 2012, stapte broer en toenmalig algemeen directeur Alex uit het familieconcern. Vanaf 1 oktober zal het landelijk opererend installatiebedrijf worden geleid door jongste broer Marcel en zijn drie zussen Anita, Irma en Esther.

Algemeen directeur Marcel de Groot is blij met de benoeming van Harry Drenth tot commercieel directeur: “De komende jaren willen we verder groeien in alle takken van de installatietechniek met focus op het installeren en engineren van technisch hoogwaardige installaties op een maatschappelijk verantwoorde manier. Vanuit onze positie als echt familiebedrijf met deze focus zien wij dat klanten dit sterk waarderen. We verwachten dat we met Harry de juiste man op de juiste plek hebben als commercieel directeur. Dankzij de ervaring die hij met zich meebrengt wordt ook ons management in de volle breedte versterkt.”

[related_post themes=”text”]