Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

sap_quality_awards_201655-a-1Remeha is gouden winnaar bij SAP Quality Awards 2016 in de categorie ‘Fast delivery’. Deze categorie heeft alles te maken met het snel, efficiënt en met oog voor kwaliteit implementeren van SAP oplossingen. De jury prijst de cv-fabrikant voor het optimaliseren van het voorraadbeheer door de klantbehoefte beter te voorspellen om zodoende de service te verhogen en tegelijkertijd de voorraad(kosten) te verminderen. Er is één geautomatiseerd systeem ontwikkeld voor meerdere landen, dat inmiddels in Nederland en Frankrijk is geïmplementeerd.

Het resultaat is een platform dat Remeha in staat stelt om de benodigde voorraden nauwkeuriger af te stemmen op de klantvraag en veel verder vooruit te voorspellen, het planningsproces te standaardiseren en de service richting de eindklanten verder te optimaliseren. “SAP APO Demand Planning heeft een significante bijdrage geleverd aan het versterken van onze klantgerichtheid”, concludeert Jan Willem Rietdijk, CIO van BDR Thermea waar Remeha onderdeel van is.

SAP Nederland reikt ieder jaar de Quality Awards uit. Er zijn gouden, zilveren en bronzen awards te winnen in de categorieën Business transformation, Fast delivery en Innovation.

Met het winnen van de Nederlandse Quality Award is Remeha direct genomineerd voor de EMEA Award.

[related_post themes=”text”]