Nadat Karel zich vorige week nog had uitgeleefd met een radiatorleiding, was het deze week weer eens de beurt voor een badkamertje. De heer en vrouw des huizes wilden graag een regendouche in hun nieuwe, mooi betegelde natte ruimte. Het echtpaar was al naar een sanitair speciaalzaak gegaan om de douche uit te zoeken. Probleem was dat ze een nogal verschillende smaak bleken te hebben. Het duurde even voordat ze een douche vonden waar ze beiden onder wilden stappen.

Met die douche stond Karel afgelopen week in de badkamer van het stel. Helaas voor hem had het echtpaar ook over de wijze waarop de douche gemonteerd diende te worden geen eensluidende mening. De man wilde graag dat de douchekop uit het plafond zou komen maar de vrouw vond montage aan de wand een stuk fraaier.

De in eerste instantie nog afwachtende Karel was het bakkeleiende echtpaar snel zat en verzocht hen vriendelijk doch dringend de natte ruimte te verlaten zodat hij aan de slag kon gaan. Hij beloofde het kibbelende stel plechtig dat ze beiden hun zin zouden krijgen. Krap een half uurtje later was de klus al geklaard. Zo moeilijk was het uiteindelijk niet. Echt een handige Harry die Karel.