Intergas Verwarming, fabrikant van warmte opwekkers, heeft Ralf Jansen benoemd als Sales Director Nederland. Jansen is ruim 17 jaar verbonden aan Intergas en maakt al geruime tijd deel uit van het management team. Voorheen bekleedde hij de functies Manager Sales, Marketing & Training en Manager Marketing & Communicatie.

Als Sales Director Nederland zal Jansen de dagelijkse leiding geven aan de verkoopafdeling waaronder de verkoop buitendienst en is hij eindverantwoordelijk voor alle sales activiteiten in Nederland. Ook het recent geopende Intergas Xpercience Center in Utrecht valt onder zijn verantwoordelijkheid.

“Mooie kans”
Jansen over zijn nieuwe uitdaging: “Dit is voor mij een mooie kans om mijn Intergas-DNA op een nieuwe manier in te zetten voor de organisatie. Installatietechniek staat volop in de spotlights. Elk huishouden in Nederland is op dit moment bewust aan het overwegen wat in zijn/haar situatie de beste of meest duurzame route is in energiebesparing en verduurzaming. Intergas levert techniek die in elke route voorziet om woningen energiezuiniger én groener te maken. Daarnaast blijven we eigen technieken en tools ontwikkelen die het installatiebedrijven zo makkelijk mogelijk maken om cv-ketels en (hybride) warmtepompen snel en effectief te kunnen installeren, onderhouden

en beheren.”