Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 73 seconden

LG Solar, de solar-divisie van LG Electronics, lanceert deze maand het nieuwe LG PRO Solar partnerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Europese installateurs van zonnepanelen. Enkele honderden installateurs hebben zich al aangemeld voor het programma.

De deelnemende installateurs krijgen praktische ondersteuning die hen helpt om hun bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken – van planning en distributie tot strategieontwikkeling voor de verkoop van solar-producten.

Zodra installateurs het programma succesvol hebben afgerond, ontvangen ze de accreditatie ‘Authorised LG PRO Solar Partner’. Deze accreditatie biedt veel exclusieve voordelen en mogelijkheden, waaronder regelmatige briefings over belangrijke trends in de markt en verkoopondersteuning door uitgebreide marketingcampagnes van LG Electronics. Bovendien ontvangen gecertificeerde installateurs als eerste het laatste nieuws van LG Electronics.

Het partnerprogramma biedt veel voordelen voor zowel de deelnemende installateurs als LG Solar. Installateurs ontvangen de nieuwste inzichten en updates, terwijl de specialist op het gebied van zonne-energie beter in staat is om waar nodig hulp en begeleiding te bieden.

“Installateurs staan in direct contact met de eindklant, waardoor ze een zeer belangrijke rol vervullen binnen ons netwerk”, zegt Achmed Mohamed, Sales Manager Solar Group bij LG Electronics. “Hierdoor is het cruciaal dat wij hen zo goed mogelijk ondersteunen door ze te voorzien van de meest recente informatie en updates. Deelnemers aan het LG PRO Solar partnerprogramma profiteren nu al van het partnerschap. In 2015 zullen er nog meer voordelen volgen, zoals toegang tot onze online Partner Portal met bonus-programma.”

Voor meer informatie op: http://www.lg-solar.com/nl/producten/index.jsp