Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Van-der-Valk-VALK10040-33De internationale PV-groothandel Solarclarity heeft de montagesystemen van Van der Valk Solar Systems opgenomen in haar productassortiment. “Van der Valk biedt een oplossing voor bijna alle typen platte en schuine daken, of er nu behoefte is aan een portrait plaatsing, een inlegsysteem, een zonneschans, een vaste bevestiging, een veldopstelling of iets heel anders”, aldus Wico Gerritsen, Productmanager bij Solarclarity. “Met de toevoeging van Van der Valk oplossingen completeren wij ons onderconstructieportfolio, wat ons in staat stelt om klantenwensen nog beter te vervullen.”

Ook Denis de Vette, Commercieel directeur bij Van der Valk Solar Systems, is content met de samenwerking. “Door samen te werken met één van de grootste distributeurs van PV systemen zijn we in staat onze producten nog beter onder de aandacht te brengen bij de installateur. Daarbij past de internationale focus van Solarclarity goed bij onze eigen strategie. Samen met hen staat de deur open voor verdere groei, zowel nationaal als internationaal.”

De systemen van Van der Valk Solar Systems zijn modulair opgebouwd en hebben veel voorgemonteerde componenten. Beide partijen hebben inmiddels enkele projecten gerealiseerd en kijken met vertrouwen uit naar de toekomst.

[related_post themes=”text”]