Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 79 seconden

TECEdrainpoint roosterrandVoor de TECEdrainpoint S puntafvoeren introduceert TECE roosterranden waarin de eigen keramische tegel of een stuk natuursteen als afdekking gemonteerd kan worden. Daardoor wordt de stenen vloer één optisch geheel, met slechts dunne afvoerspleten waardoor het water wordt afgevoerd.

TECE introduceert hiervoor twee oplossingen. Voor de afvoer met een rooster van 100 x 100 mm, levert TECE een roosterrand zonder raam waarop de tegel of het natuursteen wordt bevestigd. De afvoer is op deze wijze bijna onzichtbaar weggewerkt. Voor de grotere uitvoering van 142 x 142 mm is een roosterrand leverbaar met een dunne rand van roestvast staal. Hierin wordt een stuk tegel of natuursteen bevestigd. Ook bij deze oplossing lijkt de vloer één geheel, echter met een bescheiden accent ter plaatse van de afvoer.

De afvoeren TECEdrainpoint S zijn gebaseerd op een modulair systeem. De basis bestaat uit 8 afvoerlichamen die een universele afdichtflens hebben en leverbaar zijn met zowel horizontale als verticale aansluitingen van DN 50, 70 of 100. U kunt alle afvoerlichamen inzetten voor zowel gelaagde als voor klemflensafdichtingen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Dankzij het universele afvoerlichaam is het opzetstuk leverbaar in slechts vier uitvoeringen, twee voor roosters van 100 mm en twee voor roosters van 142 mm. Ook de toebehoren zoals de stanksloten, verlengstukken en fraaie roosters zijn universeel inzetbaar, daar zij dezelfde diameter hebben als het opzetstuk. Dit impliceert dat u met weinig componenten vele afvoeren kunt installeren. Weinig componenten betekent: eenvoudige werkvoorbereiding, veel montagegemak en lagere voorraadkosten. Naast het feit dat u alles naar wens kunt combineren, biedt TECE ook vier compleet samengestelde afvoersets, die met één artikelnummer zijn te leveren.

Voor meer informatie: www.tece-nederland.nl