Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Scholen en opleidingscentra kunnen nu de FLIR E6 en E60 warmtebeeldcamera’s aanschaffen met 50% korting. De elektriciens, onderhoudstechnici en bouwprofessionals van de toekomst moeten tijdens hun opleiding gebruik kunnen maken van de modernste apparatuur.  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk scholen en opleidingscentra warmtebeeldcamera’s gebruiken in hun onderwijsprogramma’s biedt FLIR Systems nu de FLIR E6 en E60 camera’s aan met 50% korting. Dit aanbod geldt van 1 april 2014 tot en met 31 december 2014.

 

De  FLIR E6 is een betaalbare en eenvoudig te gebruiken warmtebeeldcamera voor snelle inspecties en veiligheidscontroles. De E6 heeft een zeer helder 3” kleuren LCD-scherm waarop alle details goed duidelijk zijn. Via gemakkelijke knoppen biedt het toestel snelle toegang tot metingen, parameters en andere tools. De E6 camera is zeer robuust en is bestand tegen een val van 2 meter.

 

De FLIR E60 warmtebeeldcamera biedt drukbezette elektriciens, plant maintenance engineers of technici die instaan voor gebouwen een krachtige en flexibele warmtebeeldcamera met uitgebreide functionaliteit. De E60 is uitgerust met Meterlink™ en Bluetooth® connecties en laat zo snelle en gedetailleerde inspecties toe. Door warmtebeeldcamera’s te connecteren met andere apparaten of meettoestellen kan je gemakkelijk informatie uitwisselen met klanten of collega’s. 

Voor meer informatie: www.flir.com