Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden

nationale conf GBDe vierde editie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering zal dit jaar gehouden worden in de Sterrenkijker, CineMec Utrecht. De conferentie zal twee dagen omvatten: woensdag 9 en donderdag 10 november 2016. Thema van dit jaar: ‘Kijken naar de toekomst, waar ICT en gebouwbeheer elkaar ontmoeten in nieuwe netwerken’.

Het programma op woensdag 9 november zal, net als bij eerdere edities, bestaan uit presentaties van deskundigen uit de vastgoedwereld die hun visie geven op het ‘waarom wel of waarom niet’ van gebouwautomatisering alsmede visionaire vergezichten op onze gebouwde omgeving in de toekomst. Sprekers komen uit de kringen van projectontwikkelaars, beleggers, vastgoedmanagement, architecten, gebouweigenaren, facilitair managers etc.

Op de tweede dag zullen ook adviesbureaus, technische gebouwbeheerders en technologen aan het woord komen die vertellen welke technologie er aan zit te komen en hoe die rendabel toepasbaar wordt. Op de tweede dag zal er ook aandacht zijn voor het proces van realisatie van gebouwautomatiseringsprojecten en hoe de kwaliteit van dat proces geborgd wordt.

In de komende periode zal de FHI brancheorganisatie het conferentieprogramma verder invullen en vormgeven, samen met de aangesloten lidbedrijven, partnerorganisaties en andere belanghebbende stakeholders.

De locatiekeuze past bij de uitgangspunten van de organisatie om het implementeren van innovatieve gebouwautomatisering te bevorderen in de bouw. In het planbied Leidsche Rijn, waar Cinemec Utrecht is gelegen, wordt veel vernieuwende bouw gerealiseerd die bol staat van de innovatieve automatisering.

[related_post themes=”text”]