Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

Viega Nederland, totaalleverancier op het gebied van buisleiding-, voorwand- en afvoersystemen, heeft de nieuwe Viega productcatalogus 2014 uitgebracht. In de catalogus is een groot aantal nieuwe producten opgenomen. Zo werd het Viega Hygiene+ programma uitgebreid met een groot aantal nieuwe onderdelen, waaronder een doorstroomsensor en WLAN-module voor draadloze besturing van het Viega gebruikersstation, communicatiemodulen en magneetventielen.

Nieuw in het programma persmachines is de Pressgun 5, een compacte alleskunner waarmee zowel in accu- als netvoedingbedrijf afmetingen van 12 t/m 108 mm kunnen worden geperst.
Op het gebied van Advantix-vloerafvoeren staan in de catalogus nu ook de nieuwe (hoek-)verbindingsstukken opgenomen. Hiermee kan de douchegoot niet alleen in lengte maar ook in vorm nagenoeg onbegrensd worden gecombineerd.
Exemplaren van de nieuwe Viega productcatalogus kunnen worden aangevraagd bij Viega Nederland via telefoonnummer tel. 035 – 5380442 dan wel worden gedownload via de website www.viega.nl/Catalogus .
Voor installateurs die liever gebruikmaken van de digitale catalogusvariant biedt Viega de catalogus op de website, alsmede een catalogus App die via Apple App Store of Google Play-Store kan worden gedownload. Vanuit deze App kunnen bestellingen rechtsreeks naar de groothandel worden verstuurd.