Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

Viega - Berkhof - vd ZandenHet team van Viega Nederland is versterkt met Marlies Berkhof en Frank van der Zanden. Marlies is in dienst getreden als manager Marketing & PR; Frank is aangesteld als adviseur installatietechniek voor het zuiden van Nederland.
Marlies Berkhof was hiervoor onder meer marketing- en communicatie-specialist bij de Nederlandse vestiging van een pompenproducent. In die hoedanigheid leerde zij alle ins en outs van de installatiebranche kennen. Binnen Viega Nederland neemt zij de marketingtaken van Gerben Verweij over. De focus komt daarbij de komende periode te liggen op de verdere uitbouw van de activiteiten op het gebied van (direct) marketing en sales support en daarmee van het imago en de herkenbaarheid van Viega Nederland.

Frank van der Zanden vervulde voor zijn aantreden bij Viega Nederland verschillende functies in de installatiebranche. Hij bouwde daarbij een grote hoeveelheid praktijkkennis en -ervaring op die nu bij Viega wordt ingezet voor de verdere uitbouw van de relatie met de kleinzakelijke installatiemarkt en groothandel. Daarbij maakt hij gebruik van een speciaal ingerichte bus, die dienst doet als demonstratieruimte en ‘rijdende toonzaal’.

Voor meer informatie: www.viega.nl