Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

Biral onlineOf ze nu op kantoor zijn of op de bouwplaats, planners en installateurs hebben sinds kort op elk gewenst moment online toegang tot productgerelateerde informatie van de Biral-groep. Niet alleen kan de gepubliceerde inhoud online worden gelezen en gedownload, het is ook mogelijk bladzijden van willekeurige documenten te combineren en als gepersonaliseerd PDF-dossier te downloaden of per e-mail te laten versturen. Met dit aanbod reageert Biral op de sterk gegroeide vraag naar online beschikbare informatie.

‘Web-first’: meer dan de traditionele media is internet het voorkeurskanaal voor informatieoverdracht geworden, zowel voor aanbieders als voor afnemers: volgens een representatieve enquête onder 2000 planners en installateurs in het Duitse taalgebied, maakt tweederde van de ondervraagden  liever gebruik van elektronische dan van gedrukte informatie. De overgrote meerderheid (87%) geeft daarbij de voorkeur aan het gangbare PDF-formaat.

Biral speelt op deze veranderde behoeften in met het volledig hernieuwde informatieplatform ‘eDocuments’. Voor de Biral-klanten is het voordeel van het nieuwe online-portal dat ze via gerichte (fulltext-)zoekopdrachten de gewenste inhoud snel kunnen vinden. De zoekresultaten worden op soort inhoud gesorteerd weergegeven (bijvoorbeeld handleidingen of prospectussen).

Voor meer informatie: www.biral.nl