Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Grohe - Rogier van DisPer 1 oktober aanstaande wordt Rogier van Dis (41) de nieuwe algemeen directeur van Grohe Nederland. Hiermee neemt hij de taken over van Jonas Brennwald, Regional Vice President North Western Europe, die sinds het vertrek van algemeen directeur Rob van den Maagdenberg maart dit jaar, ook de rol van interim algemeen directeur op zich nam.

Van Dis deed waardevolle werkervaring op in zijn vorige banen: Hij begon zijn loopbaan binnen Product Management bij Philips, waar hij na enkele jaren besloot om zich verder te ontwikkelen in Sales & Business development. Zijn meest recente positie was VP Partner & Building Business Nederland bij Schneider Electric. Van Dis heeft de afgelopen 7 jaar verschillende management functies vervuld.

In zijn functie van algemeen directeur Grohe Nederland zal Van Dis gaan rapporteren aan Jonas Brennwald, Vice President Grohe Northern Europe. Hij kijkt erg uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Geweldig om met het Nederlandse team een volgende stap in de groei van Grohe te gaan maken! Ik ben er van overtuigd dat de combinatie van de samenwerking met Partners en de innovatiekracht van Grohe daar de basis voor zijn.”

Voor meer informatie: www.grohe.nl