Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

sunnyboyOp 16 en 17 maart is SMA Benelux aanwezig tijdens de Solar Solutions beurs in Expo Haarlemmermeer in Nederland (stand C11). SMA Benelux heeft al jaren ervaring met opslagsystemen en heeft dan ook verschillende producten voor opslag, zoals de Sunny Boy 3600/5000 Smart Energy en de Sunny Island batterijomvormers. Tijdens de beurs Solar Solutions toont SMA in primeur voor de Benelux de nieuwe Sunny Boy Storage 2.5, een batterijomvormer voor hoogspanningsbatterijen zoals de Tesla Powerwall. De Sunny Boy Storage 2.5 is genomineerd voor de Innovatie Award en is ook te zien in de Innovatie Boulevard bij de entree van de beurs. De uitreiking van de award is op woensdag, 16 maart om 17:30.
De Sunny Boy 1.5/2.5 is de nieuwste Sunny Boy met tal van voordelen, een nieuw concept voor inbedrijfstelling en verschillende opties voor monitoring.

An Geysenbergh, de SMA Solar Academy trainer, zal een workshop geven tijdens de tweede dag van de beurs. Tijdens deze workshop deelt SMA hun ervaring met zonnestroominstallaties met opslag. Er komt namelijk heel wat meer bij kijken dan bij een gewone zonnestroominstallatie.
Woensdag, 16 maart – 13:30-14:00 – Workshopplein 2: ‘Aan de Slag met Opslag’

Voor meer informatie: www.sma-benelux.nl