Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 89 seconden

Persbericht Samenwerking ROVC & InstallatiewerkGoed gekwalificeerde vakmensen in de elektro- en installatie- techniek zijn nodig om de kwaliteit in de technische sector te garanderen. ROVC, partner in trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, sluit daarom een samenwerkings- overeenkomst met InstallatieWerk Nederland (Contract-Onderwijs). Gezamenlijk bieden zij een breder aanbod van diverse opleidingen en cursussen, van basistrainingen in elektro- en installatietechniek tot specifieke trainingen in onder andere klimaattechniek en gebouwautomatisering. Door de handen ineen te slaan zijn ROVC en InstallatieWerk Contract-Onderwijs in staat om in te spelen op de behoefte aan specifieke opleidingsvraagstukken vanuit de installatiebranche.

De samenwerking is halverwege juni van start gegaan, maar de aanvragen lopen nu al storm bij InstallatieWerk Contract-Onderwijs. Stefan Adriaansen, Landelijk manager Contract-Onderwijs bij InstallatieWerk Nederland: “Als opleidingsbedrijven vissen we met zijn allen in de dezelfde vijver. Maar in plaats van in elkaars vaarwater te zitten bundelen wij onze krachten. Daardoor kunnen we gezamenlijk beter en uitgebreider invulling geven aan de kennisvraag van klanten en vergroten we de dienstverlening. Zo hoeven we niet opnieuw specifieke opleidingen samen te stellen, maar kunnen we met een totaalpakket het bedrijfsleven ontzorgen en Leven Lang Leren stimuleren.”

Roel Greutink, manager Business Development bij ROVC: “Het is mooi om te zien dat de samenwerking nu al haar vruchten afwerpt, terwijl we nog maar net aan de gang zijn. Dit bevestigt de grote behoefte vanuit de sector voor meer scholing en ontwikkeling op het gebied van service en onderhoud. Het maakt niet uit of de technicus zijn kennis wil verbreden of juist wil verdiepen. Met dit partnership bieden we een compleet portfolio, voor ieder wat wils. Samen tillen we de vakkennis van technici naar een hoger niveau en bieden we toegevoegde waarde, daar waar het hard nodig is.”

Op de foto: Stefan Adriaansen (links) en Roel Greutink

[related_post themes=”text”]