Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Het Expertisecentrum Koudetechniek in Ede organiseert 14 januari a.s. een open dag. Tussen 10 en 13 uur zijn trainers en opleidingsexperts aanwezig om bedrijven en toekomstige deelnemers te informeren. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven. Het opleidingscentrum geeft theorie- en praktijklessen als onderdeel van de mbo-opleidingen van opleidingscentrum GOº die opleiden tot monteur koudetechniek. Deelnemers ontwikkelen hier vaardigheden om (beroeps)problemen goed en creatief op te lossen. Er wordt getraind op systemen uit de dagelijkse praktijk.

Deelnemers aan de erkende mbo-opleidingen van opleidingscentrum GOº werken en leren gelijktijdig. GOº helpt bovendien bij het zoeken van een werkplek, waar ze een praktijkbegeleider krijgen toegewezen. Deelnemers krijgen een arbeidsovereenkomst en ontvangen salaris. Na een bepaald aantal weken werken komen ze telkens een periode van een week naar het opleidingscentrum in Ede voor theorie- en praktijklessen.

De open dag vindt plaats bij uitvoeringspartner Aeres Tech aan de Zandlaan 29 in Ede. Aanmelden voor de open dag kan via www.opleidingscentrum-go.nl/OpenDag

[related_post themes=”text”]