Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

nul-op-de-meterItho Daalderop is één van de deelnemers aan Energie 2014, de grootste energievakbeurs van Nederland op het gebied van energieopwekking en -besparing. De ontwikkelaar van binnenklimaatsystemen presenteert daar haar nieuwste totaalconcepten voor renovatie en nieuwbouw met een speciale nul op de meter trailer.

Op stand G039 in hal 1 staat de vernieuwde eyecatcher van Itho Daalderop, met in deze trailer aandacht voor innovatieve producten en nul op de meter concepten. Waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van verschillende types warmtepompen, vraaggestuurde ventilatie en zonne-energie. Rond de trailer worden tevens op maat gemaakte oplossingen voor EPC 0,4 nieuwbouwconcepten getoond. Speciale aandacht is er ook voor de nieuwe klimaatthermostaat spIDer, een innovatief communicatiesysteem waarmee altijd en overal de temperatuur, verwarming én ventilatie op afstand geregeld wordt. Daarnaast is er een voorproefje van een binnenkort te introduceren nieuw vraaggestuurd ventilatiesysteem voor de gestapelde bouw.

De producten en totaalsystemen van Itho Daalderop combineren een laag energiegebruik met een hoog comfort en prestatieniveau. Een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat dat betaalbaar blijft, is het uitgangspunt. Met de totaalconcepten is het mogelijk om vandaag al aan de klimaateisen van morgen te voldoen. Op weg naar energieneutraal wonen met nul op de meter, dus zonder energierekening, is op Energie 2014 dan ook het thema.

Voor meer informatie: www.ithodaalderop.nl  en www.energievakbeurs.nl