Duravit presenteert een nieuwe douche/wc in twee versies: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. De douchewc is te bedienen met afstandsbediening en vrij configureerbaar via een app. De 40 mm dikke, vlakke zitting en de witte afdekking erachter vormen een eenheid. De technische details lopen uiteen van een benaderingssensor voor het automatisch openen van de klep tot instelmogelijkheden voor zittingverwarming, douchesproeier en regelbare warme luchtföhn. Met de bijbehorende SensoWash®-app kan de douchewc individueel geconfigureerd of, optioneel, met een afstandsbediening aangestuurd worden.

Wordt het op SensoWash® Starck f afgestemde voorwandelement van Duravit gecombineerd met de elektronische spoelplaat A2, dan kunnen, als extra, ook de spoelfunctie en de geurafzuiging via afstandsbediening of de app geregeld worden. Dankzij de nieuwe Rimless®-technologie en een geoptimaliseerde geometrie van de WC en de sifons, biedt SensoWash® Starck f een betere waterdoorstroming,. HygieneGlaze® 2.0, dat in relatief korte tijd 99,99% van de bacteriën doodt, garandeert optimale hygiëne, aldus de fabrikant.

De vlakke, verwarmbare zitting is gemaakt van een bijzonder robuust materiaal en heeft, net als de deksel, een krasbestendig, niet-poreus en dus hygiënisch oppervlak.

Op onze nieuwsbrief abonneren