Installateurszaken introduceert als eerste praktijkblad voor de installatiebranche een app. Alle artikelen, columns en rubrieken uit dit magazine worden in deze app dagelijks aangevuld met actueel vaknieuws. De app is vanaf heden gratis te downloaden voor Android gebruikers. Bezitters van een Apple smartphone moeten nog even geduld hebben.

Steeds meer dienstverleners en fabrikanten introduceren een app bij de producten die ze op de markt brengen. Deze apps kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om rechtstreeks te bestellen bij de groothandel, om actuele gegevens over de binnenluchtkwaliteit op te vragen of om een verwarmingsinstallatie, pomp, douchewc of airconditioner (op afstand) te bedienen.

Eigen app
Een app om onafhankelijke informatie over uw vak via uw smartphone binnen te halen, was er tot voor kort nog niet. InstallateursZaken heeft als eerste installatievakblad een eigen app laten ontwikkelen. Niet alleen zijn daarin alle artikelen, columns en rubrieken uit iedere uitgave van IZ terug te vinden. We vullen die vakinformatie dagelijks aan met actueel nieuws uit en over uw vakgebied. Dat laatste gebeurt in samenwerking met de redactie van Installatienet.nl, dat al twee decennia lang als populaire nieuwssite voor het vakgebied fungeert.

Gratis downloaden
De app is al gratis te downloaden via Google Play (Android) en zeer binnenkort ook in de App Store (iOS) verkrijgbaar. Zoek op Installateurszaken.

Op onze nieuwsbrief abonneren