Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

Vaillant Group introduceert TPAonline, een tool waarin adviseurs, architecten en aannemers gratis online adviesgesprekken kunnen voeren met deskundigen. Via de tool kan op elk gewenst moment een afspraak worden ingepland voor een online adviesgesprek met één van de Technische Project Adviseurs van Vaillant Group. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanbestedingen of de vervanging van bestaande verwarmings- en klimaatbeheersystemen. Het betreft dan vragen over subsidieregelingen, technisch projectadvies of hulp bij EPG-berekeningen.

De tool is online te bereiken, zonder een applicatie te downloaden. Via een unieke sessiecode krijgt de klant toegang tot een gedeelde omgeving waarin klant en adviseur, indien gewenst via video conferencing, contact hebben met elkaar. In een online (video)gesprek van maximaal 30 minuten kunnen alle mogelijke vragen worden gesteld en uitdagingen worden besproken. Via de inplanmodule wordt doorgegeven waarover men graag meer informatie wil ontvangen en op welk moment. Op deze manier kan de adviseur zich optimaal voorbereiden op het betreffende onderwerp en kan het gesprek plaatsvinden op het gewenste moment.

Mark van de Ree, Sales Engineer Vaillant Group Netherlands: “We merken dat er in de markt veel vragen zijn, maar dat men over het algemeen terughoudend is met het inplannen van een afspraak voor persoonlijk advies. Het inplannen van een afspraak op locatie voor een oriënterend gesprek of advies werd al snel als te tijdrovend beschouwd. Met TPAonline bieden we nu een laagdrempelig alternatief om op een efficiënte manier te voorzien in de behoefte aan advies en ondersteuning.”

[related_post themes=”text”]